Omakotitalon LVI-Tutkimus

Oletpa ostamassa taloa, ostanut jo tai asunut pitkään, onko sinulla tieto milloin olisi aika alkaa kiinnittää huomiota mihinkäkin asioihin omakotitalon talotekniikassa ? Mitä säännöllistä huoltoa talotekniikka tarvitsee juuri siinä talossa ? Ajan saatossa on tehty paljon asioita LVI rakentamisesa joita ei ja ei pitäisi nykyään tehdä, väärät materiaalit tai tekotavat väärissä paikoissa voi aiheuttaa sen niinsanotun ”pommin”, joskus voi olla rautaputken osaa käyttövesiverkon seassa, sinkkiputkikaan ei nykypäivänä enään ole suositeltavaa käyttöveteen vaikka sitä saakin laittaa, tiedätkö onko sinun talon putkistossa oikeaa tavaraa ? Onko jonkinlaista pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelmaa LVI tekniikan suhteen ?

Ei varmaankaan, ei tämmöstä yleensä kenelläkään ole. Mutta kaikilla talonyhtiöillä on pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelma, samat asiat pätee omakotitaloonkin. Miksi siis ei omakotiasujallakin voisi olla. Talokansio olisi aina hyvä olla, tehdä vaikka jälkeenpäin jos ei ole.

Minulta löytyy hyvä kokemus erityisesti vanhojen talojen LVI tekniikasta, oli talosi uudempi tai vanhempi, jos sinulla on tarve saada talosi LVI-tekniikasta jokin ”mitä, missä, milloin” ote, kysy rohkeasti.